You are here
приключенски екстрийм тур Катерене Конен спорт Събития 

„Приключенски екстрийм тур“ стартира този уикенд

В рамките на два месеца Приключенски екстрийм тур 2018 ще премине през градовете Ботевград, София, Мездра и Своге. Турът се провежда за първа година и включва поредица от отворени събития, предназначени за жители и гости на участващите Общини. Мероприятията имат за цел да заинтригуват обществото с приключенско-екстремните предизвикателства, подготвени за участниците и едновременно с това да направят Общините разпознаваеми дестинации за туризъм.

Официалният старт на „Приключенски екстрийм тур“ ще бъде даден със събитието „Приключенски Многобой – Ботевград 2018“, което ще се проведе на 9 и 10 юни на крепостта „Боженишки урвич“, с. Боженица, Ботевград. Както обикновено, участниците ще имат възможността да се насладят на различни екстремни активности, сред които катерене, стрелба с лък, планинско ориентиране, конна езда и много други. Участието в многобоя и всички събития в календара на Приключенски Екстрийм Тур е безплатно.

В календара на Приключенски Екстрийм Тур за 2018-та влизат общо 4 събития:
Приключенски многобой – Ботевград 2018
Дата: 9-10 юни, локация: крепост „Боженишки Урвич“, с. Боженица, Ботевград, Софийска област
Приключенски многобой – Мездра 2018
Дата: 1 юли, локация: Археологически комплекс „Калето“, Мездра
NetWorkMe 2018 – Фестивал на алтернативния спорт и комуникации
Дата: 6-7 юли, локация: езерото в Дружба, София
Екстрийм Арт – Своге 2018
Дата: 21 юли, локация: Вазова Екопътека, Своге

Related posts

One thought on “„Приключенски екстрийм тур“ стартира този уикенд

  1. Калин

    Ако всичко това се организира от едни и същи хора, като тези допуснали инцидент Мездра в събота, това нещо трябва да бъде спряно и разследвано всичко ли е наред, хората имат ли опит, участниците застраховани ли са…. Или мотото е юрушшш всичко е безплатно, идвай народе че ни трябва реклама и снимки

Leave a Comment