You are here
пулсар намаления Е-спорт ЛЮБОПИТНО На Фокус 

Пролетни намаления на игри от Пулсар

Пролетта винаги е била символ на ново начало и позитивни емоции. От единствената българска верига за компютърни и видеоигри Пулсар смятат, че това е отличен момент за обогатяване на игралната колекция на всеки запален геймър и състезател по електронен спорт.

До 01.04 всеки, решил да пристъпи в магическите светове на игровата конзола PlayStation 4, може да вземе своята нова конзола в комплект с игра, за да може забавлението да започне веднага. Предложението важи както за превърналия се в класика PlayStation 4 Slim, така и за звяра PlayStation 4 Pro, а сред игрите, които геймърите ще получат в комплект с новата си конзола се забелязват абсолютните хитове FIFA 18 и Grand Theft Auto V.

До 05.04 Пулсар има пролетно предложение за любителите на високите скорости, които искат да си вземат нова конзола, защото PlayStation 4 Slim може да бъде закупена на стандартната си цена, но с два страхотни безплатни подаръка към нея – Gran Turismo Sport и карта за тримесечно PlayStation Plus членство.

До 08.04 намаления са сполетели и три от най-големите хита, носещи легендарното лого на издателството Blizzard – пълната StarCraft II сага, пълната Diablo III сага и мултиплейър феномена Overwatch, за всички платформи, за които съответните игри са налични. Трите заглавия подканват всеки геймър, решил да попълни пропуските в личната си колекция, да се сдобие с тях на страхотни цени.

И последно, но не и по-важност – до 15.04 заглавията на още един игрален гигант са белязани от примамливи намаления – Electronic Arts. Бестселърите FIFA 18, The Sims 4, Battlefield 1: Revolution, NBA Live 18, EA Sports UFC 3, Need for Speed: Payback и Star Wars Battlefront II очакват феновете, готови да се превърнат в спортни звезди.

Повече информация и цени вижте на http://pulsar.bg/.

Related posts

Leave a Comment