You are here
Е-спорт На Фокус 

Три нови е-спорт заглавия излизат на пазара на игри през следващите месеци

Тази есен очакваме нови видеоигри в някои от популярните е-спорт жанрове.

По правило свързваме лятото по-скоро с пътешествия, морски вълни и всякакви активности на открито, които повече или по-малко изместват прекарването на часове пред монитора или телевизора на заден план дори и за най-запалените геймъри. Производителите на игри са наясно с този факт и вълната от големите хитове всяка година идва с приближаването на есента. За сметка на това обаче, лятото е времето за мащабните изложения и обявяването на нови игри и продължения, съпроводено с ефектни трейлъри и рекламни кампании. Игрите вече са налични за предварителна поръчка с 10% отстъпка в Пулсар – единствената специализирана верига за компютърни и видеоигри у нас.

Call of Duty: WWII

Жанр: First-Person Shooter
Премиерна дата: 03.11.2017

След серия от модерни военни конфликти, които постепенно започнаха да навлизат в пределите на научната фантастика, екшън серията Call of Duty прави рязък завой, за да се завърне към корените си, там – откъдето започна франчайзът. На бойните полета на Втората световна война. Call of Duty: WWII ще лиши играчите от футуристичните военни играчки, оставяйки ги насред огласяния от експлозии хаос на битката, където най-важните оръжия не са допотопната пушка и раницата с боеприпаси, а смелостта и чувството за дълг!

Need for Speed: Payback

Жанр: Racing
Премиерна дата: 10.11.2017

Най-популярният аркаден рейсър в света на гейминга се завръща с нова част, носеща усещането за високобюджетна холивудска продукция от ранга на Бързи и яростни. Авторите нямат никакво намерение да прибягват до стерилни състезания със спортсменски настроени опоненти, започващи със стартов флаг и завършващи със стълбичка за победителите и купа, а залагат на напрегната история за борбата на трима любители на високите скорости срещу могъщ картел, известен просто като Домът. Играчите ще поемат контрола над един от тримата главни герои – Тайлър, Мак или Джес и ще трябва да използват уменията си зад волана, за да се справят с престъпниците, контролиращи Долината на късмета.

Destiny 2

Жанр: First-Person Shooter
Премиерна дата: 06.09.2017

Студиото, създало бестселъра Halo, постави основите на нов мултиплейър феномен с оригиналното Destiny през 2014-та. След серия от успешни експанжъни, дойде време и за продължението, което да изправи милионите Пазители от цял свят пред нова извънземна заплаха и да им предложи нови светове, нови противници, нови брони и оръжия и още по-мащабни онлайн схватки!

Related posts

Leave a Comment