You are here
aethelthryth Е-спорт Събития 

Преслав Aethelthryth Иванов ще бъде сред атракциите на ASUS GAME ARENA

Популярният гейм влогър Преслав Иванов ще се срещне със своите фенове по време на събитието Asus Game Arena, което ще се проведе тази неделя в столичния Bulgaria Mall.

Преслав Иванов e един от най-популярните гейм влогъри в България с десетки хиляди последователи в различни онлайн платформи. Водещ на събитието пък ще бъде друг популярен влогър – Venom The Doctor.

ASUS GAME ARENA ще се състои на 26 ноември (неделя), от 10:00 ч., в атриума на Bulgaria Mall и ще включва турнири по Overwatch, Hearthstone и League of Legends, както и тестове на най-новите гейм лаптопи и технологии на ASUS. Благодарение на домакинството на Bulgaria Mall всички желаещи ще имат възможност да гледат гейм турнирите безплатно. Генерален спонсор е ASUS, който ще осигури наградите за победителите и публиката.

Турнирите са отворени за всички желаещи геймъри. За да участват, е необходимо да се регистрират на официалната интернет страница asusgamearena.com или на място в 9:00 часа на 26 ноември. Таксата за участие в турнирите е 10 лв., а за посетители входът е свободен.

Посетителите на събитието ще могат да се забавляват на щандовете на партньорите Декстрофобия, augmented reality компанията на iGreet, аркадните автомати на Aracada, както и на щанда на комикс издателството Grozen Ent, където ще се проведе уъркшоп за рисунка на гейминг герой.

Asus Game Arena се провежда благодарение на VIVACOM, които осигуряват интернет достъпа за всички турнири. Останалите спонсори са Bulgaria Mall, Laptop.bg, Logitech и Pulsar, а златни медийни партньори са Offnews.bg, Vevesti.bg, Kaldata.com, HiComm, PLAYGASM, Mikamagazine, Technology.bg, Avtora.com, Tvoite.Technologii.bg и Strangera.

Related posts

Leave a Comment