You are here
Beat the Pro Радослав Христов Е-спорт На Фокус 

Радослав Христов се включи в Beat the Pro събитие в София

На 6 и 7 април в столичната зала „Универсиада“ се проведе отворено Beat the Pro събитие в дисциплината Pro Evolution Soccer 2019.

Събитието бе включено в програмата на ежегодния фестивал AnimesExpo, а организатор на Beat the Pro инициативата бе единствената българска верига за компютърни и видео игри – ПУЛСАР.

Всички посетители на AnimesExpo 2019 имаха възможността да пробват уменията си на виртуалния терен срещу най-успешния съвременен PES играч в България – Радослав Христов. За да бъдат изравнени шансовете, Радослав игра само с националния отбор на България.

В първия ден Радослав беше повече от убедителен, като не допусна нито един гол в собствената си врата, спечелвайки близо 30 срещи. Най-впечатляващата победа беше с резултат 11:0. Всичко вървеше по план за българското про, докато към зоната на ПУЛСАР не се насочиха част от участниците в Националната лига по PES 2019. Васко Наумов, Калоян Колов, Цветомир Бъчваров и Иван Цонев спретнаха истинско шоу в мачовете си срещу Радослав. Четвъртфиналистите от Националната PES лига Цветомир и Иван грабнаха победи съответно с 1 и 3 гола разлика.

В неделя ситуацията от предния ден се повтори. През зоната на ПУЛСАР минаха около 20 посетители, а в края на деня пристигна друга група участници в Националната PES 2019 лига – Димитър Сеизов, Георги Фиков и Емил Beast Димитров. Победи записаха Димитър и Емил.

Награди получиха както победителите, така и всички осмелили се да се изправят срещу шампиона.

Related posts

Leave a Comment