You are here
bulldozers full Американски футбол На Фокус Събития 

Булдозерите организират отворен мач по американски футбол

На 1 октомври от 20:00 ч. на Спортен комплекс „Академик“ в София ще се проведе отворена среща по американски футбол с пълна екипировка. Всеки играч и фен на спорта в България е поканен да се включи.

Необходимо е всеки желаещ да се появи на терена най-късно в 19:30. Присъстващите ще бъдат разделени на два отбора на място според размера и уменията си по преценка на двамата треньори – Божидар Проданов и Иво Икономов.

bulldozers practice

Организирането на подобни събития се превърна в традиция за Bulldozers Team Sofia, които до момента са организирали цели 17 отворени срещи. Една от дългосрочните цели на отбора е да направят американския футбол достъпен за все повече ентусиасти. Освен това отворените срещи са чудесен начин новите играчи да натрупат игрово време, а ветераните да поддържат формата си, предвид малкото на брой мачове с пълна екипировка в България.

 

Снимки: Eduardo Quesada, Eduardo Zaplana Photography

Related posts

One thought on “Булдозерите организират отворен мач по американски футбол

  1. Красимир

    Искам само да потвърдя всеки който се появи на терена може да играя мач но трябва да е потвърден от треньорите че да играе ! И кой академик също така от каква до каква възраст се приемат играчи?

Leave a Comment