You are here
chivas venture 2018 ЛЮБОПИТНО На Фокус Събития 

Chivas Venture 2018 – 1 млн долара за бизнес с кауза

Конкурсът ще финансира бизнес идеи на социални предприемачи, сред които и активисти в сферата на алтернативните спортове

Ако сте част от многобройните микро-общества на различните алтернативни спортове в България, искате да помогнете за популяризирането им и същевременно мечтаете да развиете собствен бизнес в любимата си сфера, следващите редове ще Ви покажат един от начините да постигнете целите си.

Успелите спят по-малко

Четвъртото издание на конкурса с кауза CHIVAS VENTURE 2018 ще се проведе в България и ще даде шанс на социални предприемачи, сред които и такива в сферата на алтернативните спортове, да внесат позитивна промяна в живота на хората около себе си. Тази година мотото на конкурса е „Успелите спят по-малко“, а наградният фонд за финалистите е в размер на 1 млн. долара.

Chivas Venture 2018 е глобално събитие, организирано с подкрепата на Chivas Regal. От 2014-та година насам са взели участие над 6,000 социални предприемачи от цял свят. Всяка година участниците в Chivas Venture доказват, че светът може да е по-добро място за живеене и използват своите предприемачески умения, за да внесат положителна промяна в него.

„Това е нашето наследство – да използваме силата на предприемачеството за добри каузи и аз нямам търпение да видя тазгодишните бизнес предложения, който наистина могат да ни помогнат да оформим нашето колективно бъдеще към по-добро.“ – коментира Ричард Блек, глобален бранд директор на Chivas Regal.

chivas venture 2018 2

Визия за позитивна промяна

Искате да организирате мащабна лига по американски футбол или ръгби? Иска Ви се да построите първия в Европа стадион по австралийски футбол? Да създадете десетки игрища по бадминтон на открито по примера на тези в Малайзия и Индонезия? Имате идея как да помогнете на млади отбори по недостатъчно популярни в страните си спортове да се сдобият с нови екипи и терени за тренировки? Смятате, че любимият Ви спорт има нужда от повече и по-качествени съдийски и треньорски кадри и искате да организирате школа за обучение? А може и още да не сте напълно наясно с какво точно бихте могли както да развиете собствен бизнес, така и да сте полезни на голяма група хора. В този случай може да почерпите вдъхновение от лекторите на събитията „Бизнес по тъмно“, част от Chivas Venture 2018.

Бизнес по тъмно

В рамките на тези срещи, които ще се проведат на 14 септември, 5 и 19 октомври в Sbar co-meeting space, младите български предприемачи ще имат възможност да се вдъхновят от опита на успели български мениджъри, които са се посветили на каузата да направят света по-добро място, независимо, че им се налага да работят по-упорито от останалите и понякога да жертват съня си, за да трансформират идеите си в успешни бизнес начинания.

chivas venture 2018

Мечтайте смело и не се ограничавайте в мащаба! Идеята Ви може да се превърне в позитивната промяна за обществото, което представлявате.

Допълнителна информация за Chivas Venture и форма за записване може да откриете на www.venture.bg.

Related posts

Leave a Comment