You are here
Cooldown bar Е-спорт На Фокус 

Бар за геймъри отвори врати в София – Cooldown Bar

Почитателите на електронните спортове вече могат да гледат най-добрите esports турнири в уютната обстановка на Cooldown Bar. Новото заведение се намира в София на ул. Зайчар 120 (ъгъла на ул. Зайчар и ул. Пиротска) – на 100 метра от метростанция „Константин Величков“. Мотото на Cooldown Bar е „Burgers. Beer. Esports.“

„Cooldown е мястото, където хората могат да гледат най-добрите esports турнири. Наша цел е да създадем приятна обстановка за всички любители на гейминга и да им дадем възможност да подкрепят своите любими играчи заедно с приятелите си“, споделят собствениците на бара. Според тях заради широкото разпространение на бързия интернет и онлайн игрите, в наши дни компютърните зали са на изчезване. Така и възможностите играчите да се събират на едно място, за да дискутират победи, загуби и турнири, са по-малко отпреди.

Целта на Cooldown Bar е да предостави място, където геймърите да се чувстват в свои води. Посетителите на заведението могат да проследят най-интересните световни турнири на живо и в приятна компания, а за още по-доброто им прекарване, барът е зареден с много бира и стабилни порции храна. Атмосферата се допълва от джага и аркада, наблъскана с класики като Cadillacs and Dinosaurs, Street Fighter, Metal Slug, PAC-MAN и много други.

Related posts

Leave a Comment