You are here
Е-спорт Екипировка 

Cougar 450M Iron Grey – геймърска мишка за лява и дясна ръка

450M Iron Grey е оптична мишка от среден клас, с която Cougar цели да даде на геймърите всичко, от което имат нужда, на приемлива цена. Мишката има симетричен дизайн, който позволява тя да бъде използвана комфортно както с лява, така и с дясна ръка. В добавка към симетричния дизайн мишката е оборудвана и с по 2 бутона от всяка страна. Вижте подробно ревю на продукта в сайта на колегите ни от esports.bg.

Read More
asus rog Е-спорт Екипировка ЛЮБОПИТНО На Фокус 

Пет технологии на ASUS, които променят гейминга

Днес видеоигрите са сред най-динамичните технологични сегменти, които се променят с все по-бързи темпове. Геймингът постепенно преминава от настолни компютри към лаптопи и мобилни устройства, а хардуерните производители инвестират все повече в създаването на иновации, които да подобрят процеса на игра и изживяването на геймърите. Ето и пет от най-интересните нови технологии в областта на видеоигрите, внедрени от ASUS – водещият доставчик на геймърски лаптопи в света, с най-много продадени лаптопи с графичен процесор Nvidia GTX GPU през отминалата година. 1. Sonic Radar издава местоположението на противника Технологията Sonic Radar…

Read More
бадминтон ракета Бадминтон Екипировка На Фокус 

Как да изберем ракета за бадминтон?

За да играете бадминтон, ви е необходима специфична екипировка – ракета с удобни грип и корда, перца, специални обувки и чорапи, спортна чанта и други. По-съобразителните начинаещи играчи и любители-ентусиасти често ползват ракета под наем от залата, в която тренират, тъй като не са сигурни точно от каква бадминтон ракета имат нужда. Инвестицията в този аксесоар пък не е малка и изисква предварително проучване. В тази статия ще обърнем внимание на всичко, което трябва да имате предвид при избора и покупката на ракета за „не-федербал“.

Read More
Е-спорт Екипировка ЛЮБОПИТНО На Фокус 

ASUS с нови лаптопи от серията ROG

Летни изкушения от ASUS за електронните спортисти Компанията ASUS и това лято ще зарадва почитателите си с лаптопи от серията ROG. Не е тайна, че повечето „хардкор“ геймъри предпочитат мощта и производителността на настолната конфигурация. В последно време обаче технологиите се развиха неимоверно и все повече кибератлети залагат на геймърски лаптопи. Съчетаването на производителност и графичен перфекционизъм винаги е било сред най-сериозните предизвикателства пред производителите на геймърски машини.

Read More