You are here
a1 gaming league felzak Е-спорт 

Felzak спечели третата квалификация по HearthStone на A1 Gaming League

Иван „Felzak“ Рудев спечели третата квалификация в дисциплината HearthStone, част от първи сезон на A1 Gaming League. Felzak се наложи на финала над tulenasumaz (m3cu), побеждавайки го с резултат 2:1.

Турнирът премина „под знака на Хънтъра“, както се изразиха коментаторите на живото излъчване Момчил „MorGalad“ Киряков и Александър „RupertMurloc“ Костов. По-голямата част от записалите се 54 участници бяха включили разновидност на Hunter дек в селекцията си.

Водачът във временното класиране pagK0 отново записа челно класиране като този път зае четвъртото място. Това му бе достатъчно, за да запази лидерската си позиция в класирането за финалите.

Приятна изненада поднесе новото лице в българския HearthStone Михаил „Mike“ Илинов, познат на гейминг сцената у нас с успехите си в играта Pro Evolution Soccer. Mike записа името си в топ 8 и така спечели 25 точки, загубвайки само от pagK0 на четвъртфинала с резултат 2:1.

Крайното класиране от третата квалификация по Hearthstone на A1 Gaming League е следното:

1. Felzak – 100 точки
2. tulenasumaz – 75 точки
3. leis33 – 60 точки
4. pagK0 – 40 точки
5. SilentStorm – 25 точки
6. xMASSACRE – 25 точки
7. jakethedoug – 25 точки
8. Mike – 25 точки

Последната четвърта квалификация от първи сезон на A1 Gaming League по Hearthstone ще се проведе на 2 февруари и всеки може да се запише, независимо дали е участвал, победил или загубил в първия турнир. Повече информация: www.a1gaming.bg.

Related posts

Leave a Comment