You are here
game ninja league Е-спорт На Фокус 

Стартира записването за Game Ninja League 2018

Провеждането на професионални лиги по е-спорт дисциплини отдавна се е превърнало в практика за страните от Западна Европа. Ето че този „тренд“ достигна и до България. Записването за Game Ninja League 2018 вече започна. Всеки е добре дошъл да се впусне в надпреварата за определяне на най-добрите родни състезатели по CS:GO, DotA 2, League of Legends и HearthStone.

Какво е Game Ninja League?

Game Ninja League е първенство с различни етапи на развитие. Ще се проведе в два сезона, които се играят в онлайн и офлайн фази. Игрите, които са включени в лигата са CS:GO 5v5, Dota 2 5v5, League of Legends 5v5 и Hearthstone 1v1. Всеки сезон е разделен на 2 полусезона, а всеки полусезон включва в себе си три отделни фази: отворена онлайн квалификация, групова онлайн фаза и онлайн плейофи.

В края на всеки полусезон се излъчва един победител, който участва на LAN сезонни финали. След приключването на сезон първи и сезон втори на лигата, отборите, участвали в груповите фази, биват поставени в постоянна годишна класация на база на тяхното представяне.

Победителите от двата сезона на Game Ninja, както и 2 отделни отбора, класирани от затворена квалификация, проведена с отбори, поканени от годишната класация, участват в заключителното събитие за годината – Game Ninja Finals 2018.

game ninja league 2018

Как можете да участвате в Game Ninja League 2018?

В следващите два уикенда ще бъдат проведени квалификации по четири от най-популярните електронни спортове в света. Това са Hearthstone, Counter-Strike: Global Offensive, Dota 2 и League of Legends. Те ще бъдат проведени онлайн и записването за тях е напълно безплатно. Отворените квалификации са входната точка за българските отбори и играчи, които искат да се състезават във вълнуващия и предизвикателен формат на лигата. Лимитът на участниците, които могат да се запишат за квалификациите, е само 64, а от тях 8 ще продължат в следващия етап на групова фаза.

Участието в Game Ninja League позволява не само да тествате уменията си срещу най-добрите българи, но и да се борите за страхотни печалби, като наградния фонд за първи сезон е общо 9 700 лева.

Повече информация за лигата, можете да намерите на http://esports.bg/game-ninja-league.

Related posts

Leave a Comment