You are here
Е-спорт Събития 

Единадесети турнир по HearthStone в Билярда

Турнир номер 11 в столичния клуб „Билярда“ за пореден път ще зарадва почитателите на HearthStone. Този път с първото офлайн KFT събитие в България.

След първите две части на новия експанжън „Knights of the Frozen Throne“ метата на играта се промени до неузнаваемост. На 27-ми август в „Билярда“ имате възможност да тествате новосъздадените си декове в турнирна, но в същото време ненатоварваща среда. Всеки е добре дошъл да участва в HearthStone турнира, да се пробва в надпреварата по билярд или пък просто да изпие няколко питиета в геймърска компания.

Правила

Всеки участник трябва да подготви по три дека. Ще се играе Standard в best of 3 conquest формат, тоест победителят сменя дека си. За всяка игра ще се изчаква максимум 15 минути. Ако единият играч липсва, ще се зачита служебна загуба (1-0). След още 15 минути закъснение се налага втора служебна загуба (2-0) и съответно загуба в срещата.

Подробности

Дата на провеждане: 27 август 2017 (неделя)
Начален час: 12:00
Адрес: град София, ж.к. Младост 1, клуб „Билярда“ (до блок 12)
Такса участие: 6 лв.
Награден фонд: зависи от броя играчи и събраната сума от входни такси

Вижте победителите от HearthStone Билярда 10

За предпочитане е всеки участник да носи собствено устройство – таблет, смартфон или лаптоп. И този път, както на HearthStone Билярда 10, играчите ще могат да спечелят wildcard, който дава право на участие в следващото издание. Паралелно с HearthStone надпреварата ще се проведе и турнир по билярд без допълнителна такса. Ще се играе на билярдната маса в заведението, правилата са стандартни, а победителят ще спечели wild card за следващия HearthStone турнир в „Билярда“.

Повече информация може да намерите в официалното събитие на турнира: https://www.facebook.com/events/227467647779386/

Related posts

Leave a Comment