You are here
Е-спорт На Фокус Събития 

HearthStone и PES 17 турнири в Билярда

Тази неделя на 30 юли клуб „Билярда“ маркира завръщането си на HearthStone сцената.

След дълга пауза ни очаква десети юбилеен турнир по HearthStone. Турнирите в столичния клуб „Билярда“ са известни с това, че умело съчетават приятелска и ненатоварваща атмосфера с е-спорт елементи като награден фонд и коментар на живо, излъчван по Интернет. Предстоящите HearthStone емоции и възможността да изпиете по едно-две питиета с приятели и фенове на електронните спортове са достатъчна предпоставка за един забавен уикенд.

Правила

Всеки участник трябва да подготви по три дека. Ще се играе Standard в best of 3 conquest формат, тоест победителят сменя дека си. За всяка игра ще се изчаква максимум 15 минути. Ако единият играч липсва, ще се зачита служебна загуба (1-0). След още 15 минути закъснение се налага втора служебна загуба (2-0) и съответно загуба в срещата.

Подробности

Дата на провеждане: 30 юли 2017 (неделя)
Начален час: 12:00
Адрес: град София, ж.к. Младост 1, клуб „Билярда“ (до блок 12)
Такса участие: 6 лв.
Награден фонд: зависи от броя играчи и събраната сума от входни такси

За предпочитане е всеки участник да носи собствено устройство – таблет, смартфон или лаптоп. Паралелно с HearthStone надпреварата ще се проведе и турнир по Pro Evolution Soccer 2017 без допълнителна такса. Ще се играе на PS4, а победителят ще спечели wild card за следващия HearthStone турнир в „Билярда“.

Повече информация може да намерите в официалното събитие на турнира: https://facebook.com/events/490442401294406/

Related posts

One thought on “HearthStone и PES 17 турнири в Билярда

  1. […] – таблет, смартфон или лаптоп. И този път, както на HearthStone Билярда 10, играчите ще могат да спечелят wildcard, който дава право […]

Leave a Comment