You are here
it jaga liga Джаги Събития 

Предстои третото издание на Българска IT Джаги лига

На 25 ноември 2017 в София ще се проведе третото издание на Българска IT джаги лига. Състезанието ще се проведе по двойки, а право на участие имат всички служители в български IT фирми.

Арена на надправарите по футбол на маса ще бъде Спортен бар „Академията“ (Сградата на Кино Арена Запад –ниво -2). Програмисти, мениджъри, тестъри и др. ще влязат в зрелищни футболни битки по двойки, за да разкрият своите джаги умения.

Записването е отворено до 17 ноември и може да го направите тук: http://itfoosleague.com/register .

Можете да запишете отбор от 4-ма участници, стига да работят в една и съща IT фирма, срещу входна такса от 200 лв. на отбор. Записаните състезатели ще получат целодневна безплатна игра, цялостна организация на събитието, медали и купа за победителите, както и специален екип от тениски за всеки отбор! Отборът победител ще бъде картотекиран безплатно за 1 месец в професионалния спортен клуб по футбол на маса „Джагоарс“ и ще има право да посещава регулярните тренировки на едни от най-добрите български състезатели!

Oрганизатор на националната IT джаги лига е Спортен клуб по джаги „Джагоарс”. Партньори на събитието са Фусбол Тейбълс, Роберто Спорт и Спортен бар „Академията“.

Related posts

Leave a Comment