You are here
джонатан саламе он фест Е-спорт 

joXnka призова геймърите към обоснован хейт

Една от най-противоречивите личности в българския гейминг – joXnka, призова всички геймъри към искрен и обоснован „хейт“.

Според Джонатан, който е известен с острия си и критичен език, все повече български геймъри трябва да започнат свободно да изразяват позицията си, независимо колко е „неудобна“ тя за определени хора, организации или обществени прослойки.

„Искам да подтикна всеки с подобни мисли да канализира хейта, възмутата и чувството си за справедливост (или липсата на такава) в думи, а думите в позиции, защото само с добре-сложени, сериозни, логични позиции можем да преборим невежеството, чийто вълни се разбиват все по-високо и по-високо над главите ни!“, споделя joXnka-та.

joXnka
photo by: Lora Dineva

В изказване, публикувано в социалната мрежа Facebook, Джонатан не пропусна отново да припомни за възмущението си от постъпките на хора като покойния Радослав Кавалджиев (Роро), streaming практики залагащи основно на женска пищност, слаби нови гейм заглавия и дори социални феномени като Сузанита и веганството.

Изказванията на joXnka често изглеждат прекалено крайни заради директния и „токсичен“ начин, по който са поднесени. В думите му обаче, често има голяма доза истина, и то подкрепена с факти.

joXnka има дългогодишен стаж в сферата на българския гейминг и е бил сред главните действащи лица в големи събития и е-спорт явления като ON Fest, Next TV, Лимбо и др. В момента развива собствен гейминг проект и същевременно се оформя като най-активния критик в съвременното българско гейм общество.

 

Линк към YouTube страницата на joXnka: https://www.youtube.com/user/joXnka

Related posts

One thought on “joXnka призова геймърите към обоснован хейт

  1. Dumpera

    Честно казано подкрепям словото на Джонатан тъй като найстина има нужда геймърите да не отстъпват от позициите си поради каквото и да е причина няма значение как ще бъде направено!

Leave a Comment