You are here
koleden pes turnir Е-спорт На Фокус Събития 

Коледен турнир по PES 2018 в София

Коледа ще дойде малко по-рано за феновете на Pro Evolution Soccer, благодарение на фирма ПУЛСАР и партньорството им с японския разработчик KONAMI.

На 16-ти декември ни очаква коледен PES турнир в Спортен бар „Академията“, който за пореден път ще се превърне в арена на виртуални сблъсъци между най-добрите футболни отбори на планетата.

Тръпката от усещането да играеш с любимия си футболен клуб ще бъде подсилена допълнително чрез ново правило, въведено от главния организатор на събитието – Емил Beast Димитров. Tози път, за разлика от предишни турнири, играчите ще могат да заложат само на един отбор (още при регистрацията) и няма да имат право да го сменят до края на надпреварата!

pes2018 arsenal

Коледен PES 2018 турнир – Подробности

Дата: 16 декември 2017 (събота)
Място: Спортен бар „Академията“ в Кино Арена Запад
Платформа: PS4
Записване: на място от 10:00
Начало: 11.00
Вход свободен.

Коледен PES 2018 турнир – Формат на турнира

Player Cap: 32
Bracket: Double Elimination, Best of 1
Seed: Random
Забрана на отбори: няма
Избиране на отбор: При регистрацията. Позволено е да се дублират с вече избрани отбори.
Позволени отбори: Клубни и национални, без класически, без представители на BundesLiga и други нелицензирани от Konami лиги.

koleden pes turnir

Коледен PES 2018 турнир – Настройки на играта

Match Level: Super Star
Match Time: 10 min
Extra Time: OFF
PK: ON
Substitutions: 3
Conditions: Random
Injuries: ON
Camera: Wide
Game Speed: Normal

akademiqta pes

Коледен PES 2018 турнир – Награди

1-во място – ваучер за пазаруване в магазини Пулсар на стойност 100 лева; оригинален PES часовник; оригинална PES 1995 шапка;
2-ро място – ваучер за пазаруване в магазини Пулсар на стойност 50 лева; оригинален PES часовник; оригинална PES 1995 шапка;
3-то място – ваучер за пазаруване в магазини Пулсар на стойност 50 лева; оригинален PES часовник; оригинална PES 1995 шапка.

Всички играчи, завършили в топ 8, ще получат оригинални PES шалове, осигурени от KONAMI.

pulsar

„Тази година PES е изключително успешен. Връща ме към най-славните години на поредицата. Личи си, че KONAMI са работили много здраво за подобряването на аспекти като геймплей, разнообразие на тактики, онлайн режим и др. За мен това е най-„турнирният“ PES до момента и чакам всяко събитие с нетърпение. Очаквам да се получи вълнуващ коледен PES турнир, защото вече има много качествени състезатели в България“, коментира Етиен Янев, известен в геймърските среди като най-успешният български PES играч. На миналия турнир – PES 2018 Open Party , Етиен грабна второто място след ожесточен финал с шампиона Михаил Марков.

Related posts

Leave a Comment