You are here
ник левентис ЛЮБОПИТНО На Фокус Снукър 

Ник Левентис поигра снукър с българските състезатели

Автомобилният шампион Ник Левентис се оказа голям фен на снукъра и билярдните спортове. Ник се включи с голям ентусиазъм при снукър разиграванията по време на благотворителния спортен празник организиран от него и фондацията на Димитър Бербатов.

Спортният празник предостави възможност на стотици деца да се включат и да видят отблизо различни спортове. Снукър масата бе едно от най-интересните места в „Спортна София“, където млади и големи опитаха да поиграят на оригинална маса за снукър, на която един срещу друг се изправиха Рони О‘Съливан и Стивън Хендри преди година на демонстративния двубой в София.

Голям фен на този спорт се оказа и родения в Англия Ник Левентис, който направи един фрейм на двойки с най-добрите български играчи Братислав Кръстев и Георги Величков. Автомобилният пилот бе много изненадан, да разбере, че в България има много фенове на джентълменския спорт и това, че световните звезди в снукъра посещават често страната ни и са големи приятели на България.

Левентис обеща, че ще бъде гост и ще наблюдава на живо една от срещите между световните шампиони Марк Уилямс и Джон Хигинс в София (20 ноември) и Пловдив (21 ноември).

Related posts

Leave a Comment