You are here
Е-спорт На Фокус 

ESPORTS.BG раздават награди по случай CS:GO турнира Power Overload

Българската организация ESPORTS BULGARIA, в партньорство с едни от най-големите компании свързани с гейминг, раздава страхотни награди по повод наближаващия CS:GO турнир OVERCHARGE: Power Overload.

OVERCHARGE: Power Overload e CS:GO турнир с 1000 лева награден фонд, който ще се проведе на 21-ви и 22-ри октомври в Клуб „Man1a“. Вторите квалификации на живо ще се проведат на 21-ви октомври, а финалистите от тях се класират за следващия ден. Може да запишете отбора си на: http://esports.bg/overcharge/power-overload/.

OVERCHARGE: Power Overload

Списъкът с награди по случай турнира OVERCHARGE: Power Overload включва скинове за CS:GO, геймърска периферия, оригинален мърчъндайз и ваучери за безплатна игра в клуб „Man1a“. Раздаването ще се случи на място в дните на събитието от 10 до 20 часа и се подкрепя от Acer България, Predator, Kinguin, Razer и компютърен клуб Man1a. Регистрирайте се в играта тук (чрез Facebook или Twitter акаунт): https://gleam.io/J1Oic/power-overload- и вижте какво трябва да направите, за да увеличите шансовете си да се наредите сред късметлиите.

Related posts

Leave a Comment