You are here
национална pes лига Е-спорт На Фокус 

Трети кръг на Националната PES 2019 онлайн лига

Сезон 2019 на Националната онлайн лига по Pro Evolution Soccer 2019 навлезе в заключителния етап от груповата фаза. В седмицата от 25 до 31 март предстои да разберем кои участници ще продължат към осминафиналите.

Ситуацията изглежда най-заплетена в Група 4, където временен водач е Иван Ванчев (Атлетико М) с 10 точки. Само на една победа разстояние е Иван Панчов (Ювентус) със 7 точки. Един от най-добрите български PES играчи за всички времена – Вели Димитров, познат като Gunner, изненадващо заема третата позиция с 3 точки. Толкова има и специално поканеният представител на Литва – Робертас Валавичюс. На теория всеки от четиримата може да продължи към следващата фаза, тъй като един двубой се състои от две срещи – домакинство и гостуване. Всичко зависи от заключителния трети рунд и последните два двубоя: Иван Панчов срещу Вели Димитров (Арсенал) и Иван Ванчев срещу Робертас (Порто).

В останалите седем групи вече се откроиха сигурните участници на осминафиналите. С по 12 точки (4 победи от 4 мача), това са:

Калоян Колов (Манчестър Ю)
Ясен Димитров (Ювентус)
Никола Тодоров (Барселона)
Цветомир Бъчваров (Реал М)
Васко Наумов (Арсенал)
Мартин Христов (Арсенал)
Радослав Христов (Барселона)

Пълното класиране по групи може да видите тук:

Към фазата на директни елиминации продължават по двама играчи от група според натрупаните точки.

Тази година за участие в Националната PES лига се регистрираха 32-ма участници от цялата страна. Надпреварата е във формат „Шампионска Лига“ с 8 предварителни групи и директна елиминация. Наградите за най-добрите трима състезатели са осигурени от ПУЛСАР и PES ONLINE GROUP.

Related posts

Leave a Comment