You are here
pubg playhub Е-спорт Събития 

Първият PUBG турнир в България ще се проведе тази неделя

Тази неделя, 15.10.2017г., едновременно в София и Пловдив ще се проведе първия по рода си турнир по играта PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG). Домакини на събитията ще бъдат клубовете „PlayHub“. Регистрацията става на място от 9:00 до 10:30 часа срещу входна такса от 10 лв. Турнирът започва в 11:00.

Play Hub: Next Level – София, бул. Черни връх 47, ет. 3
Play Hub: Game On – Пловдив, ул. ген. Данаил Николаев 33

Награди:

pubg playhub награди

1-во място – Клавиатура с мишка Cougar Deathfire EX Gaming Combo
2-ро място – Мишка Cougar Minos X3
3-то място – Пад Cougar Arena Black
4-то място – 30 часа общо игрово време за PUBG в клубовете на PlayHub за класирания + трима негови приятели

Турнирът ще бъде проведен във формат Ranked Solo. Участниците ще имат право на 20-минутна загрявка, след което ще изиграят по 3 игри онлайн. И класирането, и броят направени убийства ще носят определен брой точки. Пълните правила може да намерите тук: http://playhub.games/playhub-battle-royal.

За хора без акаунти, клубът е предвидил 20 акаунта, с които да може да се включите в надпреварата.

Феноменът PUBG

PUBG е игра разработена от Bluehole Studio Inc. за PC и XboX One през 2017. От 24 февруари насам играта се намира в затворена бета фаза и въпреки ограничения достъп, в момента я играят над 2 милиона души. В света на PUBG 100 играча са спуснати с парашут върху голяма площ (остров). Всеки започва без никакви предмети, но може да намира оръжия, амуниции и др. претърсвайки сгради. Целта е да бъдеш последният оцелял. На всеки няколко минути позволената за игра площ се смалява и всички извън нея бавно губят точки живот.

Откъде идва името PlayerUnknown’s Battlegrounds?

Знаете ли откъде идва странното име PlayerUnknown’s Battlegrounds? Имало едно време един геймър на име Player Unknown. Той създал mod на играта Arma, за да я направи по-интересна и го нарекъл на себе си – PUBG. Сега вече PlayerUnknown’s Battlegrounds е отделно гейм заглавие и се радва на огромна популярност още преди официалното си излизане. Историята много напомня създаването на DotA, която първоначално беше custom карта в играта WarCraft III, а след това бе закупена от Valve и се превърна в най-играната MOBA дисциплина в света.

Related posts

Leave a Comment