You are here
razer star Е-спорт Екипировка На Фокус 

Razer Blade вече е достъпен на българския пазар

Най-малкият гейминг лаптоп в света – 15.6-инчовият Razer Blade вече е достъпен и на българския пазар.

Razer™ представи на пазара най-новото попълнение в продуктовото си портфолио – 15.6-инчовия геймърски лаптоп Razer Blade. Най-малкият гейминг лаптоп в световен мащаб вече е наличен за предварителна поръчка в мрежата на Ozone.bg на цени от 3 899 лв. Новият лаптоп е създаден, за да отговори и на най-взискателните гейминг изисквания – мега- мулти таскинг, способност да понесе интензивни гейминг сесии, гледане и обработване на видеа, тежки програми за дизайн, обработка на мултимедия и други общи продуктивни задачи, са само част от характеристиките на това технологично бижу.

razer blade gaming laptop

Всеки дисплей на лаптопите е индивидуално настроен в производствения процес, за да се достигне отлична точност на цветовете от самото стартиране на лаптопа. С наличните 144 Hz опресняване на картината 15.6” Full HD (1920 x 1080) дисплей, новият Razer Blade подобрява качеството на игра и гледането на видео със своята плавна графика и 100% sRGB цветове. Потребителите, също така могат да пристъпят към 4K (3840 x 2160) резолюция само с докосване на екрана и поддръжка на 100% Adobe™ RGB цветове.

Най-малкия в света 15.6-инчов гейминг лаптоп е с дебелина до 0.66 инча и с минимален отпечатък за максимална мобилност. Прецизното шаси е индивидуално фрезовано от цял алуминиев блок, за да се подсигури издържлив и същевременно компактен дизайн. Повърхността е завършена с черен анодизиран слой, който предпазва от надрасквания. Справянето със загряването без да се нарушават работните характеристики в толкова малък формат не е лесна задача, но от Razer прилагат иновационна технология за охлаждане с „парна камера“ вместо традиционните „тръби“, които използват в повечето гейминг лаптопи.

razer blade gaming laptop

„Горди сме, че успяхме за пореден път да създадем продукт на ниво, което дава на геймърите производителността и мобилността, която желаят“, казва съ-основателят и изпълнителен директор на Razer – Min-Liang Tan. „Обновихме процесорите до последните 6-ядрени от Intel, използвахме бързи 144 Hz дисплеи, захранвани от видеокарти от серията GeForce GTX 10 Series на NVIDIA и поставихме нов стандарт за мощност в най-малкия 15.6-инчов гейминг лаптоп.“

Почти безрамковият Razer Blade включва новото 8-мо поколение Intel® Core™ i7-8750H и се предлага с NVIDIA® GeForce® GTX 10 Series видеокарта. Новият 6-ядрен процесор Intel, засенчва предшественика си с по-висока мощност и по-бърза реакция с Turbo Boost скорости до 4.1 GHz.

Клавиатурата се захранва от Razer Chroma, което позволява регулиране на цветовете на клавишите от около 16.8 милиона налични през Razer Synapse 3 софтуера. Също така притежава технология, която позволява множество бутони да бъдат натиснати едновременно, без да се губи нито един клик. Нови профили на управление вече са достъпни, позволявайки изборът между високо производителен режим, или такъв, който да максимизира издържливостта на 80-часовата батерия.

Цените на 15.6-инчовия Razer Blade започват от 3 899 лв. до 5 299 лв. и ще бъдат налични на
българския пазар през юли в мрежата на Ozone.bg.

Related posts

Leave a Comment