You are here
Ръгби Събития 

Приятелска среща по ръгби на 22 септември

По случай големия български празник 22-ри септември, клуб Мърфис Мисфитс организират приятелска среща по ръгби. Тя ще се проведе от 12:00 ч. на стадион „Ж.П. Завод“ в София и ще включва играчи от клубовете Мърфис Мисфитс, Локомотив и Варварите. Зрелището е гарантирано, тъй като правилата ще бъдат стандартни, с фул контакт.

Участниците ще бъдат разделени на два отбора, а всеки желаещ да се наслади на спортното шоу от трибуните, да се запознае със самите играчи, или пък да провери доколко ръгби е подходящ спорт за него, е добре дошъл. Входът е свободен.

В „третото полувреме“ на приятелската среща могат да се включат всички желаещи. Ентусиастите, които имат желание да усетят тръпката от участието в мач по ръгби ще могат да се пробват и на следващия ден в рамките на фестивала Октоберфест 2017 (събота, 23-ти септември) в парк „Възраждане“, ж.к. „Зона Б-5“. Правилата ще бъдат адаптирани, за да се избегнат контузии. Ще се играе тъч ръгби.

Мърфис Мисфитс е клуб, винаги отворен за нови хора и те са повече от добре дошли да направят своите първи стъпки в спорта. Единственото изискване е да пишат на contact@murphysmisfits.com, за да получат информация относно точните дни и часове на тренировките.

Related posts

Leave a Comment