You are here
adcc граплинг MMA Бойни спортове На Фокус Събития 

Трима българи потвърдиха участието си в Международно състезание по граплинг

Спортната зала ДЗУ в град Стара Загора ще бъде домакин на Международното състезание по граплинг ADCC. Събитието ще се проведе на 30-ти юни, събота, и ще събере на едно място състезатели, любители и фенове на бойните спортове.

Първите български състезатели, официално потвърдили участието си в големия форум са представителите на „Русе Файт клуб“ Пламен Пенчев (25г.), Борис Балев (28г.) и Георги Ангелов (17г.). Русенските надежди ще се изправят в схватки с борци от България, Полша, Гърция, Сърбия, Румъния и др.

граплинг MMA русе
От ляво надясно: Борис Балев, Пламен Пенчев, Георги Ангелов

„Готвим се усилено за турнира с тежки борби и високо интензивни тренировки. Подготвени сме добре и се надяваме да се завърнем в Русе като шампиони“, сподели пред екипа ни Пламен Пенчев.

Пламен и неговите съотборници са състезатели по смесени боеве (Mixed Martial Arts) и имат редица успехи по MMA, граплинг, джудо и др. В кариерата си на MMA боец Пламен Пенчев има 9 победи и 1 загуба.

Събитието Международен турнир по граплинг ADCC е с вход свободен за зрители и ще започне в 9:00 с кантар за състезателите. Адресът на зала ДЗУ е ул. Никола Петков 10, Стара Загора.

Related posts

One thought on “Трима българи потвърдиха участието си в Международно състезание по граплинг

  1. Емил

    Успех, машини!

Leave a Comment