You are here
Warcraft 3 balkan league sword Е-спорт На Фокус 

Атанас Василев спечели Балканската лига по WarCraft 3 (ВИДЕО+Replay Pack)

Атанас Василев (SworD) спечели Балканската лига по WarCraft III – едномесечна онлайн надпревара организирана от clan rbr с подкрепата на ESL и ентусиасти от Българското WarCraft III общество. Българинът се наложи с 3:1 над сръбската изгряваща звезда Алекса Радулович (AJK). Трети остана Антонио Буразер (RazzorMan) от Хърватска.

Видео от финала:

Резултати:

Game 1: Advantage from Winner Bracket
SworD 1:0  AJK

Game 2: Turtle Rock
  SworD 1:1   AJK

Game 3: Echo Isles
  SworD 2:1   AJK

Game 4: Secret Valley
  SworD 3:1   AJK

Атанас "SworD" Василев
Атанас „SworD“ Василев

Атанас SworD Василев

SworD е един от българските WarCraft III ветерани. Печели редица индивидуални и отборни състезания в страната и извън нея, а през 2009-та и 2010-та година е повикан в националния отбор на България. Присъствието му в състава на националите е ключово за отличното представяне на страната ни на ASUS European Nations Cup 2010. Атанас участва както в срещите по единично, така и в двойките и помага на България да се наложи над страни като Австрия, Чехия, Швеция и Беларус.

WarCraft III Balkan League 2017

Балканска лига по WarCraft III се организира за трети път след осемгодишна пауза. За разлика от изданията през 2008-ма (финали в София) и 2009-та (финали в Пловдив) когато участваха клубни отбори, този път организаторите заложиха на индивидуални турнири проведени изцяло онлайн. В надпреварата се впуснаха геймъри от Албания, Босна и Херцеговина, България, Хърватска, Гърция, Косово, Македония, Черна гора, Румъния, Сърбия и Словения.

Изтегли WarCraft III Balkan League 2017 – REPLAY PACK

Related posts

Leave a Comment