You are here
Бадминтон Събития 

Седми бадминтон турнир в зала Европа този уикенд

Бадминтон напдреварата за награден фонд от 8 000 лв. продължава

На 26 и 27 август бадминтон зала „Европа“ ще бъде домакин на Седми турнир от Ранглиста по Бадминтон на Търговски Център Европа. В събота са състезанията по двойки, а в неделя – единичните срещи. Очакват се играчи от цялата страна, както и участници от Англия, Румъния и Израел. Както обикновено, дисциплините, в които състезателите ще мерят сили са Мъже единично (МЕ), Жени единично (ЖЕ), Мъже двойки (МД), Жени двойки (ЖД) и Смесени двойки (СД).

След шест проведени турнира лидери при мъжете са Гергин Ангелов (15680 т.), Здравко Тянков (13370 т.) и Александър Малинов (10380 т.). При жените на първо място е Ралица Винева (8030 т.), следвана от Косара Андреева (7400 т.) и Мария Делчева (5500 т.).

Заелите призови места във всеки турнир получават медали, предметни награди и точки за крайното класиране. Най-добрите играчи в шампионатът в края на годината ще си поделят награден фонд от 8 000 лв. Точките от всеки турнир се разпределят спрямо представянето на всеки играч.

бадминтон зала европаВижте пълното класиране до момента:

Класиране Мъже Единично – Топ 30
Класиране Мъже Единично – 31-60
Класиране Мъже Единично – 64-89

Класиране Жени Единично

Класиране Мъже Двойки – Топ 30
Класиране Мъже Двойки – 31-61
Класиране Мъже Двойки – 63-91
Класиране Мъже Двойки – 95-119

Класиране Жени Двойки – Топ 29
Класиране Жени Двойки – 32-42

Класиране Смесени Двойки Мъже – Топ 28
Класиране Смесени Двойки Мъже – 32-48

Класиране Смесени Двойки Жени – Топ 30
Класиране Смесени Двойки Жени – 32-47

 

Участието в турнирите по бадминтон е отворено за всеки

За участие в турнирите на зала „Европа“ може да се запише всеки желаещ срещу турнирна такса от 30 лв. (20 лв. с карта „Multisport“), като ще бъде разпределен в дивизия спрямо нивото му на игра. В четвърта дивизия попадат любители и играчи, които никога не са били картотекирани. Във втора и трета дивизия конкуренцията става все по-силна, а първа дивизия е позната като „Елит“.

Записването става на място в залата на адрес бул. „Искърско шосе“ 7, град София.

Related posts

Leave a Comment