You are here
ralitsa-vineva Бадминтон Събития 

Задава се трети турнир в зала „Европа“

Играчи от цялата страна мерят сили за награден фонд от 8 000 лева

На 8-ми и 9-ти април в София ще се проведе Третия турнир от ранглистата на бадминтон зала „Европа“. Дисциплините включват Мъже единично (МЕ), Жени единично (ЖЕ), Мъже двойки (МД), Жени двойки (ЖД) и Смесени двойки (СД). Заелите призови места във всеки турнир получават медали, предметни награди и точки за крайното класиране. Най-добрите играчи в шампионатът в края на годината ще си поделят награден фонд от 8 000 лв. Точките от всеки турнир се разпределят спрямо представянето на всеки играч. Пълното класиране до момента е достъпно на официалния сайт на бадминтон зала „Европа“.

След два проведени турнира лидери при мъжете са Димитър Делчев (10180т.), Живко Димитров (7030т.) и Ясен Радев (6240т.). При жените най-добре се представят Ралица Винева (4630т.), Ирена Тодева (2500т.) и Ева Димитрова (2130т.).

За участие може да се запише всеки желаещ срещу турнирна такса от 30 лв., като ще бъде разпределен в дивизия спрямо нивото му на напредналост в спорта. В четвърта дивизия попадат любители и играчи, които никога не са били картотекирани. Във втора и трета дивизия конкуренцията става все по-силна, а първа дивизия е позната като „Елит“.  Записването става на място в залата на адрес бул. „Искърско шосе“ 7, град София.

 

 

Related posts

Leave a Comment