You are here
better gaming's battle royale Е-спорт 

Better Gaming организират мащабен онлайн турнир по HearthStone

Българската организация Better Gaming [BG] организира мащабен онлайн турнир по HearthStone с името Better Gaming’s Battle Royale. Първата фаза е на 7-ми октомври, а финалите – в началото на ноември. Записването е безплатно.

„След няколкото успешни Tavern Hero Qualifier-a, които проведохме, решихме, че е крайно време да направим нещо по-голямо за българското HearthStone общество“ – споделя Мартин „Brobiwan“ Василев, част от организаторския екип.

Better Gaming’s Battle Royale – Структура

Надпреварата ще се проведе изцяло онлайн и ще включва три фази – квалификационен бракет, Swiss format мачове и финален бракет. В първата фаза ще участват всички записали се играчи. От тях към втората фаза продължават най-добрите 16. След това Swiss format срещите ще намалят участниците наполовина, за да се стигне до финалната фаза, в която ще се борят най-добрите 8.

Better Gaming’s Battle Royale – Награден фонд

1-во място: 200 лева;
2-ро място: 100 лева;
3-то място: 50 лева.

Better Gaming’s Battle Royale – Записване

Записването става онлайн чрез попълване на формуляр и посочване на 4 турнирни класа. Необходимо е участниците да са граждани на Република България, да притежават акаунт в EU сървъра на Battle.net и да имат инсталиран Discord, където и ще се случва цялата администрация на турнира.

Официална страница на събитието: https://www.bettergaming.eu/.

Related posts

Leave a Comment