You are here
джаги софия Джаги Събития 

Мастърс турнир по джаги на 7 октомври в София

Предстои един от най-дългоочакваните джага турнири у нас – Sofia Grand Masters 2017

Изданието на мастър сериите е десето подред и обещава да бъде един от най-вълнуващите международни турнири от този ранг в спортния календар на Българската федерация по футбол на маса (БФФМ). Състезанието ще се проведе на между 6 и 8 октомври от 17:00 часа, съвместно с Международната и Немската федерация по футбол на маса (джаги) – DTFB и ITSF.

Официален домакин и организатор на събитието за втора поредна година е СК „Джагоарс” – най-големият клуб по джаги в България. Турнирът ще се проведе в Спортен бар „Академията”, където се намира и тренировъчната база на клуба. Точките спечелени от Мастърс сериите ще бъдат валидни за ранкинга на Международната федерация по футбол на маса (МФФМ).

джаги софия

В турнира се очаква да вземат участие представители на всички клубове по джаги в страната, както и десетки състезатели от чужбина – Сърбия, Германия, Австрия, Белгия, Италия, Швейцария, Румъния, Чехия.

Състезанието ще проведе в рамките на три дни, през които ще се изиграят всички официални дисциплини и категории – единици, двойки, смесени двойки, както и Speedball и Classic двойки. Тази година ще се състои и първото издание на официалната отборна купа за младежи – ITSF Junior Cup 2017, в която участие ще вземат отборите на България и Германия.

Официален гост на събитието ще бъде Klaus Gottesleben – председател на Немската федерация по футбол на маса и Президент на младежката комисия към ITSF. Основен партньор на събитието ще е немският производител на джаги Ullrich, който ще представи новата маса на Екатерина Атанасова – BEAST!

Повече информация можете да намерите тук: https://www.facebook.com/events/1621162651237686/

Вход свободен за всички зрители!

Related posts

Leave a Comment